Caringin, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Caringin nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Caringin
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega57,29 Kilométer pasagi
Pangeusi125.712 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.27
Désa/kalurahan-