Buka ménu utama
Chelsea Olivia Wijaya

Chelséa Olivia Wijaya (gumelar di Jakarta, 29 Juli 1992; umur 27 taun) nyaéta saurang aktris asal Indonésia.[1] Karirna munggaranna mah nya dina widang modél.[2] Chelséa mimiti dipikawanoh ku sakumna masarakat ti saprak maén dina sinétron Cincin peranna minangka Sasta.[1]

KARIRÉdit

Sanggeus suksés kalayan sinetron CINCIN sementara untuk urusan peran, putri dari pasangan Jacob Wijaya jeung Yuliana Agustine ini leuwih resep kana peran anu protagonis dibandingkeun jeung peran antagonis.[1]

Salian maén sineétron Chelséa ogé terjun ka dunya sora jeung BBB (Bukan Bintang Biasa) anu anggotana pamaén sinétron hungkul saperti: Laudya Chintya Bella, Raffi Achmad, Dimas Beck, jeung Ayu Shita anu di bingbing ku panyanyi sarta pangubah lagu Melly Goeslaw.[1] Tawaran maén sinétron rajol pikeun manéhna.[1] Chelséa ogé boga kasempetan maén dina sinétron PANGERAN PENGGODA babarengan Mischa Chandrawinata.[1]

FilmografiÉdit

PilemÉdit

SinétronÉdit

AlbumÉdit

  • Soundtrack BUKAN BINTANG BIASA jeung BBB (prod. Aquarius Musikindo)[1]
  • Soundtrack sinétron ANTARA CINTA DAN DUSTA jeung Evan Sanders (prod. Melly Goeslaw)[1]

IklanÉdit

PangajénÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl (id)biografi(diakses kaping 21 november 2011)
  2. a b c (id)[1](diakses kaping 25 november 2011)