Chelsea Olivia Wijaya

Chelséa Olivia Wijaya (gumelar di Jakarta, 29 Juli 1992; umur 28 taun) nyaéta saurang aktris asal Indonésia.[1] Karirna munggaranna mah nya dina widang modél.[2] Chelséa mimiti dipikawanoh ku sakumna masarakat ti saprak maén dina sinétron Cincin peranna minangka Sasta.[1]

Chelsea Olivia Wijaya

KARIRÉdit

Sanggeus suksés kalayan sinetron CINCIN sementara untuk urusan peran, putri dari pasangan Jacob Wijaya jeung Yuliana Agustine ini leuwih resep kana peran anu protagonis dibandingkeun jeung peran antagonis.[1]

Salian maén sineétron Chelséa ogé terjun ka dunya sora jeung BBB (Bukan Bintang Biasa) anu anggotana pamaén sinétron hungkul saperti: Laudya Chintya Bella, Raffi Achmad, Dimas Beck, jeung Ayu Shita anu di bingbing ku panyanyi sarta pangubah lagu Melly Goeslaw.[1] Tawaran maén sinétron rajol pikeun manéhna.[1] Chelséa ogé boga kasempetan maén dina sinétron PANGERAN PENGGODA babarengan Mischa Chandrawinata.[1]

FilmografiÉdit

PilemÉdit

SinétronÉdit

AlbumÉdit

  • Soundtrack BUKAN BINTANG BIASA jeung BBB (prod. Aquarius Musikindo)[1]
  • Soundtrack sinétron ANTARA CINTA DAN DUSTA jeung Evan Sanders (prod. Melly Goeslaw)[1]

IklanÉdit

PangajénÉdit

RujukanÉdit

  1. a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z aa ab ac ad ae af ag ah ai aj ak al am an ao ap aq ar as at au av aw ax ay az ba bb bc bd be bf bg bh bi bj bk bl (id)biografi(diakses kaping 21 november 2011)
  2. a b c (id)[1](diakses kaping 25 november 2011)