Buka ménu utama

KajadianÉdit

OlahragaÉdit

GumelaranÉdit

KapupusÉdit

JanuariÉdit

PébruariÉdit

MaretÉdit

AprilÉdit

MéiÉdit

JuliÉdit

AgustusÉdit

SéptémberÉdit

OktoberÉdit

NovemberÉdit

DesemberÉdit

Poé peré nasional di IndonésiaÉdit

Poé peré nasional jeung cuti bareng Indonésia dina taun 2011:[1]
(Dumasar kana Surat Kaputusan Babarengan (SKB) Menteri Agama (Nomor 1 Taun 2010), Menteri Tanaga Kerja jeung Transmigrasi (Nomor: KEP 110/MEN/VI/2010) ogé Menteri Pangdayagunaan Aparatur Nagara)

No Tanggal Hari Keterangan
Poé Peré Nasional
1 1 Januari Sabtu Taun Anyar Masehi
2 3 Pébruari Kémis Taun Anyar Imlek 2562
3 15 Pébruari Salasa Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1432H)
4 5 Maret Sabtu Hari Raya Nyepi (Tahun Baru Saka 1933)
5 22 April Jumaah Wafat Yesus Kristus
6 17 Méi Salasa Hari Raya Waisak 2555
7 2 Juni Kemis Kenaikan Yesus Kristus
8 29 Juni Rebu Isra' Mi'raj Nabi Muhammad SAW (27 Rajab 1432H)
9 17 Agustus Rebu Proklamasi Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ke-66
10 30-31 Agustus Salasa-Rebu Idul Fitri (1-2 Syawal 1432H)
11 6 Nopémber Minggu Idul Adha (10 Dzulhijjah 1432H)
12 27 Nopémber Minggu Taun Anyar Islam (1 Muharram 1433H)
13 25 Désémber Minggu Poé Natal
Cuti Bersama PNS
1 29 Agustus-1-2 September Senin-Kamis-Jumat Cuti babarengan Idul Fitri
2 26 Désémber Senén Cuti babarengan Natal

Hadiah NobélÉdit

RéférénsiÉdit