Chun Jung-myung (gumelar di Seoul, Koréa Kidul, 29 Nopémber 1980; umur 40 taun) nyaéta saurang aktor asal Koréa Kidul anu mimiti kawentar tina peranna minangka Go Yi-seok dina sérial tipi Heart to Heart taun 2015.

RujukanÉdit