Buka ménu utama

Ciampél, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Ciampél nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Ciampél

Peta lokasi Kacamatan Ciampél
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit