Buka ménu utama

Cianting, Sukatani, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cianting nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cianting
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanSukatani




Gnome-home.svg