Buka ménu utama

Cianting Utara, Sukatani, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cianting Utara nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Sukatani, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cianting Utara
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanSukatani




Gnome-home.svg