Buka ménu utama

Ciasem Girang, Ciasem, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Ciasem Girang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciasem Girang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem



Gnome-home.svg