Ciasem, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia

Ciasem nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciasem
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
Lega117.19 km²
Pangeusi101.926 jiwa
Kapadetan922 jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.09
Désa/kalurahan9

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit