Buka ménu utama

Ciasem Tengah, Ciasem, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Ciasem Tengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciasem Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem



Gnome-home.svg