Ciasembaru, Ciasem, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Ciasembaru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciasem, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Ciasembaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCiasem



Gnome-home.svg