Buka ménu utama

Ciateul nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Régol, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Ciateul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanRégol



Gnome-home.svg