Buka ménu utama

Régol, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Régol nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Kacamatan Régol

Peta lokasi Kacamatan Régol
Propinsi Jawa Barat
Kota Bandung
Camat -
Lega 4,3 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 82.700 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png