Ciawi, Bogor

kacamatan di kabupatèn Bogor, Indonèsia

Ciawi nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bogor, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Ciawi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténBogor
Lega25,81 Kilométer pasagi
Pangeusi117.427 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.01.24
Désa/kalurahan-