Buka ménu utama

Cibaduyut Kidul, Bojongloa Kidul, Bandung

Cibaduyut Kidul nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Bojongloa Kidul, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kalurahan  Cibaduyut Kidul
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanBojongloa Kidul



Gnome-home.svg