Bojongloa Kidul, Bandung

kacamatan di kota Bandung, Indonèsia

Bojong Loa Kidul nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Bandung, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Bojong Loa Kidul

Peta lokasi Kacamatan Bojong Loa Kidul
Propinsi Jawa Kulon
Kota Bandung
Camat -
Lega 6,26 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 87.200 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png