Buka ménu utama

Cibatu, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia
(dialihkeun ti Cibatu)

Cibatu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Cibatu

Peta lokasi Kacamatan Cibatu
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Garut
Camat Caca Cahyadie/Soffy Riantie
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa -


 t·s·é 

Kabupatén Garut, Jawa Barat

Lambang Garut.gif

Kacamatan: Banjarwangi | Banyuresmi | Bayongbong | Balubur Limbangan | Bungbulang | Caringin | Cibalong | Cibatu | Cibiuk | Cigedug | Cihurip | Cikajang | Cikelét | Cilawu | Ciséwu | Cisompét | Cisurupan | Garut Kota | Kadungora | Karangpawitan | Karangtengah | Kersamanah | Lélés | Leuwigoong | Malangbong | Mekarmukti | Pakénjéng | Pameungpeuk | Pamulihan | Pangatikan | Pasirwangi | Peundeuy | Samarang | Selaawi | Singajaya | Sucinaraja | Sukaresmi | Sukawening | Talégong | Tarogong Kalér | Tarogong Kidul | Wanaraja



Nuvola filesystems folder home.png