Cibatu, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia
(dialihkeun ti Cibatu)

Cibatu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Cibatu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Kode Kemendagri32.05.12
Désa/kalurahan-