Buka ménu utama

Cibenda, Parigi, Ciamis

désa di Pangandaran, Jawa Barat

Cibenda nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Parigi, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibenda
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanParigi





Gnome-home.svg