Buka ménu utama

Cibeureum, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Cibeureum nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cibeureum

Peta lokasi Kacamatan Cibeureum
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Eusi

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang