Buka ménu utama

Cibeureum, Sukabumi

kacamatan di kota Sukabumi, Indonèsia


Cibeureum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kota Sukabumi, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cibeureum

Peta lokasi Kacamatan Cibeureum
Propinsi Jawa Kulon
Kota Sukabumi
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



Nuvola filesystems folder home.png