Buka ménu utama

Cibeusi, Jatinangor, Sumedang

désa di Sumedang, Jawa Barat

Cibeusi nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatinangor, Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibeusi
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSumedang
KacamatanJatinangor




Gnome-home.svg