Jatinangor, Sumedang

kacamatan nang kabupatèn Sumedang, Indonèsia

Jatinangor nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Sumedang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Jatinangor
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSumedang
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.11.15
Désa/kalurahan-