Buka ménu utama

Cibingbin, Bojong, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cibingbin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Bojong, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibingbin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanBojong




Gnome-home.svg