Buka ménu utama

Cibingbin, Cibingbin, Kuningan

désa di Kuningan, Jawa Barat

Cibingbin nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibingbin, Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibingbin
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKuningan
KacamatanCibingbin



Gnome-home.svg