Buka ménu utama

Cibingbin, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia


Cibingbin nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Kulon , Indonésia.

Kacamatan Cibingbin

Peta lokasi Kacamatan Cibingbin
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Kuningan
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -



 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

Lambang Kuningan.jpg

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang



Nuvola filesystems folder home.png