Buka ménu utama

Cibinong, Jatiluhur, Purwakarta

désa di Purwakarta, Jawa Barat

Cibinong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Jatiluhur, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibinong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténPurwakarta
KacamatanJatiluhur




Gnome-home.svg