Jatiluhur, Purwakarta

kacamatan di kabupatèn Purwakarta, Indonèsia

Jatiluhur nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Jatiluhur
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.14.03

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit