Cibogo, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia

Cibogo nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cibogo
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.17

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit