Cibogogirang, Paléréd, Purwakarta

Cibogogirang nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Cibogogirang
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
KacamatanPaléréd

SajarahÉdit

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

AtikanÉdit

PoténsiÉdit

TatanénÉdit

Tumbu LuarÉdit