Cibogohilir, Paléréd, Purwakarta

Cibogohilir nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Paléréd, Kabupatén Purwakarta, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Cibogohilir
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténPurwakarta
KacamatanPaléréd

SajarahÉdit

Profil PamaréntahanÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

AtikanÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PakebonanÉdit

Tumbu LuarÉdit