Buka ménu utama

Cibuaya, Cibuaya, Karawang

désa di Karawang, Jawa Barat

Cibuaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibuaya, Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cibuaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténKarawang
KacamatanCibuaya




Gnome-home.svg