Buka ménu utama

Cibuaya, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Cibuaya nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cibuaya

Peta lokasi Kacamatan Cibuaya
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit