Buka ménu utama

Ciburuy, Padalarang, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Ciburuy nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Ciburuy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanPadalarang




Gnome-home.svg