Ciburuy, Padalarang, Bandung Kulon

désa di Bandung Barat, Jawa Barat

Ciburuy nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Padalarang, Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Désa  Ciburuy
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBandung Kulon
KacamatanPadalarang




Gnome-home.svg