Buka ménu utama


Padalarang nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung Kulon, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Kacamatan Padalarang

Peta lokasi Kacamatan Padalarang
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Bandung Kulon
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Padalarang mangrupakeun salahsahiji kacamatan anu stratégis, kusabab Padalarang boga gerbang tol sareng Stasion anu bisa ngamudahkeun masyarakat kaluar asup ti kacamatan Padalarang,




Nuvola filesystems folder home.png