Buka ménu utama

Cigagadé, Balubur Limbangan, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Cigagadé nyaéta salasahiji désa di kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cigagadé
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Garut
Kacamatan Balubur Limbangan
Pamaréntahan
 • Nami Kuwu Drs.Sesep Kohar



 

Kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Cigagadé | Cijolang | Ciwangi | Dunguswiru | Galihpakuwon | Limbangan Barat | Limbangan Tengah | Limbangan Timur | Néglasari | Pangeureunan | Pasirwaru | Simpen Kidul | Simpenkalér | Surabaya


Gnome-home.svg