Buka ménu utama

Pasirwaru, Balubur Limbangan, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Pasirwaru nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Pasirwaru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBalubur Limbangan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuMa'mun Purkon



 

Kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Cigagadé | Cijolang | Ciwangi | Dunguswiru | Galihpakuwon | Limbangan Barat | Limbangan Tengah | Limbangan Timur | Néglasari | Pangeureunan | Pasirwaru | Simpen Kidul | Simpenkalér | Surabaya


Gnome-home.svg