Limbangan Tengah, Balubur Limbangan, Garut

désa di Garut, Jawa Barat

Limbangan Tengah nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Limbangan Tengah
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténGarut
KacamatanBalubur Limbangan
Pamaréntahan
 • Nami KuwuRobendi



 

Kacamatan Balubur Limbangan, Kabupatén Garut, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Cigagadé | Cijolang | Ciwangi | Dunguswiru | Galihpakuwon | Limbangan Barat | Limbangan Tengah | Limbangan Timur | Néglasari | Pangeureunan | Pasirwaru | Simpen Kidul | Simpenkalér | Surabaya


Gnome-home.svg