Buka ménu utama

Cigandamekar, Kuningan

kacamatan di kabupatèn Kuningan, Indonèsia

Cigandamekar nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Kuningan, Propinsi Jawa Barat, Indonésia. Kacamatan ieu téh hasil tina pamekaran kacamatan Cilimus

Kacamatan Cigandamekar

Peta lokasi Kacamatan Cigandamekar
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Kuningan
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Kuningan, Jawa Barat

 

Kacamatan: Ciawigebang | Cibeureum | Cibingbin | Cidahu | Cigandamekar | Cigugur | Cilebak | Cilimus | Cimahi | Ciniru | Cipicung | Ciwaru | Darma | Garawangi | Hantara | Jalaksana | Japara | Kadugedé | Kalimanggis | Karangkancana | Kramatmulya | Kuningan | Lebakwangi | Luragung | Malébér | Mandirancan | Nusahérang | Pancalang | Pasawahan | Selajambé | Sindangagung | Subang