Buka ménu utama

Cihaur nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Cihaur
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Majalengka
Kacamatan Maja


 

Kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Anggrawati | Banjaran | Cengal | Cicalung | Cieurih | Cihaur | Cipicung | Kertabasuki | Maja Selatan | Maja Utara | Malongpong | Pageraji | Paniis | Pasanggrahan | Sindangkerta | Tegalsari | Wanahayu


Gnome-home.svg