Buka ménu utama

Malongpong, Maja, Majalengka

désa di Majalengka, Jawa Barat

Malongpong nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Barat , Indonésia.

Désa  Malongpong
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténMajalengka
KacamatanMaja
Pamaréntahan
 • Nami KuwuM. Dudung A. Wijaya


 

Kacamatan Maja, Kabupatén Majalengka, Jawa Barat

Désa/Kalurahan: Anggrawati | Banjaran | Cengal | Cicalung | Cieurih | Cihaur | Cipicung | Kertabasuki | Maja Selatan | Maja Utara | Malongpong | Pageraji | Paniis | Pasanggrahan | Sindangkerta | Tegalsari | Wanahayu


Gnome-home.svg