Cijambé, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia


Cijambé nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cijambé

Peta lokasi Kacamatan Cijambé
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Subang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit

Saleresna Wisata di Cijambe kacida lobana,mung kaleresan wisata di cijambe sadayana wisata alam dingawitan ku Curug Tujuh anu aya di Kampung Cibaregbeg désa gunungtua, Curug Ngebul Cibulakan Kampung Sindang Palay désa Cijambe, Wisata Mancing di Lembah Gunung Kujang, Pemancingan Telaga Tirta, Pemancingan Nila Kencana.

 t·s·é 

Kabupatén Subang, Jawa Barat

 

Kacamatan: Binong | Blanakan | Ciasem | Cibogo | Cijambé | Cikaum | Cipeundeuy | Cipunagara | Cisalak | Compréng | Jalancagak | Kalijati | Legon Kulon | Pabuaran | Pagadén | Pamanukan | Patok Beusi | Purwadadi | Pusakanagara | Sagalahérang | Subang | Tanjung Siang | Serangpanjang | Kasomalang | Dawuan | Pagaden Barat | Pusaka Jaya | Ciater | Sukasari | Tambakdahan |