Buka ménu utama

Cikadu, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia


Cikadu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikadu

Peta lokasi Kacamatan Cikadu
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Cianjur
Camat
Lega 188,66 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 35.806 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan jiwa/km²
Kalurahan/désa 10

Wates WilayahÉdit

AdministratifÉdit

  1. Kalurahan/désa Cisaranten (Kodepos : 43284)
  2. Kalurahan/désa Kalapanunggal (Kodepos : 43284)
  3. Kalurahan/désa Mekarjaya (Kodepos : 43284)
  4. Kalurahan/désa Mekarlaksana (Kodepos : 43284)
  5. Kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 43284)
  6. Kalurahan/désa Padaluyu (Kodepos : 43284)
  7. Kalurahan/désa Sukaluyu (Kodepos : 43284)
  8. Kalurahan/désa Sukamulya (Kodepos : 43284)

ReferensiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Cianjur, Jawa Barat

 

Kacamatan: Agrabinta | Bojongpicung | Campaka | Campaka Mulya | Cianjur | Cibeber | Cibinong | Cidaun | Cijati | Cikadu | Cikalong Kulon | Cilaku | Cipanas | Ciranjang | Cugenang | Gékbrong | Kadupandak | Karangtengah | Lélés | Mandé | Naringgul | Pacét | Pagelaran | Sindangbarang | Sukaluyu | Sukanagara | Sukaresmi | Takokak | Tanggeung | Warungkondang