Cikadu, Cianjur

kacamatan di kabupatèn Cianjur, Indonèsia

Cikadu nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Cianjur, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikadu
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCianjur
Lega188,66 Kilométer pasagi
Pangeusi35.806 (2017) Sunting ini di Wikidata
Kapadetanjiwa/km²
Kode Kemendagri32.03.26
Désa/kalurahan10

Wates WilayahÉdit

AdministratifÉdit

  1. Kalurahan/désa Cisaranten (Kodepos : 43284)
  2. Kalurahan/désa Kalapanunggal (Kodepos : 43284)
  3. Kalurahan/désa Mekarjaya (Kodepos : 43284)
  4. Kalurahan/désa Mekarlaksana (Kodepos : 43284)
  5. Kalurahan/désa Mekarwangi (Kodepos : 43284)
  6. Kalurahan/désa Padaluyu (Kodepos : 43284)
  7. Kalurahan/désa Sukaluyu (Kodepos : 43284)
  8. Kalurahan/désa Sukamulya (Kodepos : 43284)

ReferensiÉdit