Buka ménu utama

Cikampék, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Cikampék nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikampék

Peta lokasi Kacamatan Cikampék
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit