Cikampék, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Cikampék nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikampék
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.13

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit