Cikancung, Bandung

kacamatan di kabupatèn Bandung, Indonèsia


Cikancung nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Bandung, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikancung

Peta lokasi Kacamatan Cikancung
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Bandung
Camat -
Lega 40,14 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi 93.880 (2017) Sunting ini di Wikidata
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png