Cikaum, Subang

kacamatan di kabupatèn Subang, Indonèsia

Cikaum nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikaum
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténSubang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.13.22

Profil PamaréntahanÉdit

Babagéan AdministratifÉdit

Camat : Drs. Eko Harry Sanyoto,MM

SajarahÉdit

Profil DaérahÉdit

Wates WilayahÉdit

GéografisÉdit

DémografiÉdit

TransportasiÉdit

PoténsiÉdit

PertanianÉdit

PerkebunanÉdit

WisataÉdit