Cikaum Barat, Cikaum, Subang

désa di Subang, Jawa Barat

Cikaum Barat nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cikaum, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.

Désa  Cikaum Barat
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténSubang
KacamatanCikaum




Gnome-home.svg