Cikelét, Garut

kacamatan di kabupatèn Garut, Indonèsia

Cikelét nyaéta hiji kacamatan di bagian kidul Kabupatén Garut, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikelét
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténGarut
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.05.30
Désa/kalurahan-