Buka ménu utama

Cikijing, Majalengka

kacamatan di kabupatén Majalengka, Indonésia


Cikijing nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Majalengka, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikijing

Peta lokasi Kacamatan Cikijing
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Majalengka
Camat -
Lega 43,54 Kilométer pasagi
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -




Nuvola filesystems folder home.png