Cikonéng, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia

Cikonéng nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cikonéng
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténCiamis
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.07.02

Wates WilayahÉdit

Kulon kacamatan Sindang Kasih, wetan kacamatan Ciamis, kidul Walungan Citanduy, kaler Gunung Sawal, kacamatan Sadanya.

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit