Buka ménu utama

Cikonéng, Ciamis

kacamatan di kabupatèn Ciamis, Indonèsia


Cikonéng nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cikonéng

Peta lokasi Kacamatan Cikonéng
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Ciamis
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

Kulon kacamatan Sindang Kasih, wetan kacamatan Ciamis, kidul Walungan Citanduy, kaler Gunung Sawal, kacamatan Sadanya.

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit


 t·s·é 

Kabupatén Ciamis, Jawa Barat

 

Kacamatan: Banjaranyar | Banjarsari | Baregbeg | Ciamis | Cidolog | Cihaurbeuti | Cijeungjing | Cikonéng | Cimaragas | Cipaku | Cisaga | Jatinagara | Kawali | Lakbok | Lumbung | Pamarican | Panjalu | Panumbangan | Panawangan | Purwadadi | Rajadésa | Rancah | Sadananya | Sindangkasih | Sukadana | Sukamantri | Tambaksari