Cilamaya Kulon, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia

Cilamaya Kulon nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Cilamaya Kulon
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KabupaténKarawang
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri32.15.23

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit