Buka ménu utama

Cilamaya Kulon, Karawang

kacamatan di kabupatèn Karawang, Indonèsia


Cilamaya Kulon nyaéta hiji kacamatan di Kabupatén Karawang, Propinsi Jawa Kulon, Indonésia.

Kacamatan Cilamaya Kulon

Peta lokasi Kacamatan Cilamaya Kulon
Propinsi Jawa Kulon
Kabupatén Karawang
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa

Wates WilayahÉdit

GeografisÉdit

AdministratifÉdit

TransportasiÉdit